home office

Når vi flytter, kunne jeg godt tænke mit et skrivebord. Et sted hvor jeg kan sidde fast og arbejde, et sted hvor jeg kan hænge et moodboard med alle mine ideer og et sted hvor det er okay at efterlade alle sine papirer og mapper. :) Her er lidt billeder til inspiration. I kan finde flere interiør collager HER. Nu vil jeg smutte på café med et par gamle studieveninde. See you later, alligator!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

When we are moving I would like to have my own home office. A place where I can sit and work every day, a place where I can put up a moodboard with all my ideas and a place where it’s okay to leave my office stuff. Here are a few pics for inspiration. Now I’ll go and meet some friends for dinner. See you later, alligator!

Photo credit: Pinterest