camel coat

Jeg ved ikke lige, hvad der foregår her, haha…

tylskørt

Jeg ligner seriøst en forvokset kylling i strutskørt på det her billede.

beige jakkedr denim jeans

Her øver jeg mig i at blive stand-in til “Walking Dead” sæson 5.

grå frakke

What’s that face?

række tunge

Jeg slikker lige kakaoskægget væk…

hvide shorts

Her står jeg garanteret og brokker mig over, at Christoffer ikke skyder billederne, som jeg vil have det, haha…

vest

I er altid så søde til at rose mine billeder, men nu er sandhedens time kommet. Jeg kan også ligne en idiot på mine billeder, haha.. For hvert godt billede der er vist på bloggen, er der cirka 20 der er blevet kasseret. Det handler ikke om at skabe det perfekte udtryk udadtil, men om at gøre sig umage. Jeg tror bare det ligger som en naturlig ting altid at udvælge de bedste billeder. I virkeligheden er det dog fraklippene der er de sjoveste at se tilbage på og det er også vigtigt at have lidt selvironi. :) God dag, piger.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I really appreciate that you always praise my pictures on the blog, but I can definitely also look like crap, haha.. For every one good picture shown on the blog, there are about 20 that have been discarded. Here are a few out-takes, that I hope will make you smile. Have a lovely day, girls!