SHISEIDO@2xshiseido-eyecream@2x

Adlink: eye cream/Shiseido HERE

Hvis I går og leder efter en lækker øjencreme, så kan jeg varmt anbefale denne fra Shisedo. Jeg investerede i den efter at have fået den anbefalet af en læser for nogle måneder siden. Det er ikke den billigste der findes på markedet, men den er virkelig god. Den er lækker og let i konsistensen og trænger hurtigt ind. – Og så bruger man i øvrigt så lidt af gangen, at den holder rigtig længe. Bare et lille mandagstip. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

If you’re looking for a new eye cream I can highly recommend this one from Shiseido. I bought it after a reader recommended it to me a few months ago. It has a smooth and light formula and absorbs really fast. Just a small tip of the day.