sensaiDe sidste par uger har jeg brugt disse to renseprodukter fra Sensai. Min mor sværger til Sensai og det var også hos hende, at jeg prøvede det første gang. Det er simpelthen så lækkert og man føler virkelig, at huden bliver renset igennem, men uden at blive udtørret.

De består af to steps: “Step 1, Cleansing balm” og “Step 2, Foaming facial wash”. “Step 1” er beregnet til hurtigt at fjerne skidt og makeup fra ansigtet. “Step 2” er derimod en renseskum, som går mere i dybden og efterlader huden ren og blød. De er dog ikke ligefrem billige (læs: hundedyre), så hvis man bare vil afprøve af en dem, vil jeg foreslå at gå efter “Step 2”, som også sagtens kan bruges alene :) Til gengæld er de meget drøje, så de holder rigtig længe. Jeg har endnu ikke prøvet den tilhørende dagcreme endnu. Er der nogle af Jer der har erfaringer med den?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve been using these two cleansing products from Sensai the last couple of weeks and I’ve become a little addicted. They consist of two steps: “Step 1, Cleansing balm” and “Step 2, Foaming facial wash”. “Step 1” is developed to quickly remove dirt and makeup from your face. “Step 2” is a cleansing foam that cleanses your face and leaves your face clean and fresh. They really work for me and leaves my skin soft and clean. However, they are not exactly cheap, so if you just want to try one them, I would suggest to go for “Step 2”, which easily can be used alone :)