bedroom-soveværelse@2x

Selvom der går nogle måneder, inden vi skal flytte, er jeg gået i gang med at indrette alle rummene inde i hovedet, haha… En af udfordringerne er soveværelset, da det er forholdsvist stort, men lidt aflangt i det, hvilket sætter nogle begrænsninger for udskejelserne af indretningen. :) Her er nogle billeder som jeg har gemt i min boligmappe. Jeg håber, at I kan lade jer inspirere af dem. :) I kan se vores nuværende soveværelse HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’m looking very much forward to decorate our new apartment in a few months! I keep getting new ideas for how to arrange all the rooms, haha… One of the most difficult rooms to arrange is our bedroom as it’s quite big, but slightly elongated which sets some limits. Here are some pics for inspiration. :) You can see our current bedroom HERE.

Photo credit: Pinterest & couleurlocale.eu