rabatkode-boozt

Adlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE,14. HERE

Jeg har et lille tip til jer på denne regnfulde søndag, hvor I sikkert alligevel sidder derhjemme i sofaen med computeren. :) Jeg har skaffet en rabatkode til Boozt, som giver 20% rabat på alle sko HER. Koden I skal indtaste for at få rabatten er: “passion20” og den gælder kun indtil midnat. Jeg har samlet mine yndlings sko i collagen ovenfor! Har I nogle favoritter?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I have a small tip for you on this rainy Sunday which you’re probably spending on the couch surfing the internet for goodies. :) I’ve got you a discount code to Boozt that gives you 20% off on all shoes HERE. The code you need to enter to get the discount is: “passion20” and lasts until midnight. Do you have any favorites?