beige-coat@2xjane-kønig@2xbeige-frakke@2xmango-shoes@2xvinterfrakke@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, jumper/Part Two (similar HERE), jeans/Zara HERE, shoes/Mango (loving THESE too), headband/Asos HERE, bag/Chanel, jewelry/Jane Kønig HERE

Christoffer og jeg tog ind til byen i dag for at kigge efter møbler og boligsager til den nye lejlighed. Vi har utroligt svært ved at beslutte os for, hvad vi gerne vil have (og ikke mindst at blive enige om det, haha). Jeg tror det må komme lidt efter lidt, når vi flytter ind.

Jeg var iført min nye frakke, som allerede er et stort hit i garderoben! :) Jeg er vild med farven og den oversize silhuet. Desuden havde jeg mine nye Mango sko på for første gang. Jeg fik anbefalet at købe dem et nummer større end normalt, men efter at have prøvet dem et par gange herhjemme, måtte jeg indse, at de var for store. Tilfældigvis annoncerede Style By Josephine over Instagram at have købt dem et nummer for små, så vi endte med at bytte! Win win… :) God lørdag aften til jer alle! Her står den på “Orange is the new black”.  – Jeg er blevet fuldstændig besat af den serie, haha! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christoffer and I went into town today to look at some interior stuff for our new apartment. It’s SO difficult to decide what to buy and not at least to agree on what to buy, haha… I was wearing my new coat from Asos which has already become a favorite in my wardrobe. Have a lovely evening, girls! <3