lace-bra-blondebh@2x

Adlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. (similar HERE)

Da jeg smed ovenstående billede på Instagram HER i går, var I flere der spurgte, hvor de forskellige bh’er var fra og hvor de kunne købes. Jeg har nu surfet lidt rundt på nettet og fundet ud af, at 3 ud af de 4 faktisk stadig kan købes, på trods af at jeg har haft dem i et stykke tid. :) Jeg er stor fan af bløde blonde bh’er. Jeg synes de er langt mere feminine og delikate end tykke push-up bh’er.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

When I posted this picsture on Instagram HERE yesterday, several of you asked me where the bras was from and where you could get them. Three out of there four bras are still actually available, even though it’s been a while since I bought them. I’m a big fan of soft triangle bras. I think they’re much more feminine and delicate than thick push-up bras.