god-frisør-københavn@2xKender i det, når man har fået farvet hår og gerne vil have sin naturlige hårfarve tilbage? Det kan tage evigheder, før farven vokser ud og hvis farveforskellen er stor, kan udgroningen se farlig ud. Jeg fik farvet hår tilbage i april og havde fået en udgroning med meget gulligt skær, som jeg gerne ville have til at “blende” ind i min egen hårfarve bedst muligt, så det kunne vokse ud uden nogen synlig overgang.

For et par uger siden var jeg så forbi Frisør X-Tend Hair for at få det fikset. Jeg blev både klippet og fik farvet hår af Maggie, som er super dygtig og virkelig lytter til, hvad man vil have lavet. Jeg fik lagt en mørk undertone i håret og derefter et par lyse reflekser for at ramme min egen hårfarve bedst muligt.

Lige da jeg havde fået det lavet, synes jeg, at det var en smule stribet i det (på den dårlige måde), men de forsikrede mig om, at det nok skulle jævne sig ud… – Det har det nu gjort efter to uger og jeg er meget tilfreds med resultatet! Nu håber jeg bare, at det kan vokse naturligt ud, uden nogen tydelig overgang. Farver I selv hår? Eller kan I bedst lide det “au naturel”? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

A couple of weeks ago I had my hair done by “Frisør X-Tend Hair” in Copenhagen. I am working on getting my natural color back, so I had my hair colored with some thin darker stripes and a few highlight. Now I hope it can just grow out naturally without any visible transition. :) Do you color your hair yourself? Or do you like it better “au naturel”? :)

modeblog