berlignske tidende@2xMy breakfast this morning and an interview with a Danish newspaper “Berlingske” regarding my Christmas ideas from behageligt hyggetøj@2xWearing my new cosy “suit” from Asos – get it dråben stol@2xOur beloved “low carb morgenmad@2xA new breakfast favorite: crisp bread with cottage cheese, bresaola & basil

Jeg får en god start på dagen, hvis jeg lige giver mig fem minutter ekstra til at gøre lidt ud af min morgenmad og spise den i ro og mag. I modsætning til Christoffer, som spiser havregryn med mælk dag ud og dag ind, så bliver jeg hurtigt træt af at spise det samme hver morgen. I øjeblikket foretrækker jeg knækbrød med diverse pålæg og min favorit er bresaola med hytteost og basilikum. Nemt og simpelt. God dag, allesammen! <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I get a good start of the day, if I give myself five extra minutes to make a nice breakfast and eat it in peace. Unlike Christopher, who eats oatmeal with milk day in and day out, I’m getting tired of eating the same thing every morning. Currently I prefer crisp bread with various cold cuts and my favorite is bresaola with cottage cheese and basil. Easy and simple. Have a great day, everyone! <3

modeblog