walkincloset@2x

Jeg drømte om vores nye lejlighed i nat. Da jeg vågnede, fik jeg pludselig en idé om, hvordan mit længe ønskede walk-in-closet kunne blive en realitet. Vores kommende soveværelse er temmelig stort og ret aflangt i faconen, så hvorfor ikke inddrage lidt af det til “skab”? Vi kan sætte en væg op i soveværelset og få et walk-in-closet på ca. 2×3 meter. Det er ikke voldsomt stort, men stort nok til at rumme en masse tøj, sko og overtøj, som man aldrig ved, hvor man skal gøre af i en lille københavner entré. Yaay… Har været oppe og køre over idéen hele formiddagen, haha! :) Så nu er spørgsmålet bare, hvordan man indretter sådan et…? Har I nogen erfaringer med det? Tips og tricks modtages med kyshånd. Se flere idéer til tøjopbevaring i mit tidligere indlæg HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I dreamt of our new apartment last night. When I woke up, I realized how my long wanted walk-in-closet could become a reality. Our coming bedroom is quite big and rather elongated in shape, so why not include some of it for storage of clothes and shoes!? We can put up a wall in the bedroom and get a walk-in closet of approximately 2×3 meters. It is not very big, but big enough to accommodate lots of clothes, shoes and outerwear, as you never know where to put in a small entrance. So now the question is how to decorate and organize a walk-in-closet? Do you have any experience with that? Tips and tricks are received with open arms. :)

modeblog