hallway-before-and-after

I dag i min Instagram story viser jeg et lille tip til, hvordan man nemt og billigt kan gemme sin elmåler væk. Da vi flyttede ind, fik Christoffer den idé, at vi kunne hænge et skab op omkring den. Vi endte med Ikeas “METOD” vægskab, som Christoffer skar til i dybden, så det passede til elmåleren, inden han hang det op. Det giver gangen et mere roligt udtryk, når den ikke er synlig og derudover fungerer skabet som nøgleopbevaring hos os. Det fik mig til at tænke på, at I måske ville synes, det kunne være sjovt at se tilbage på de gamle før/efter billeder af entréen.

entre-hallway

Som I kan se, var der blændet en dør ind mod Lily og Louis’ værelse, som til at starte med blev vores spisestue. Vi valgte at åbne døren op igen for at få nem gennemgang til rummet og mere lysindfald. Gulvene blev desuden slebet, fik ludbehandling og hvid olie, hvilket selvfølgelig også har haft en betydning for det lysere udtryk.

entre-skoopbevaring

Før vi fik børn, havde vi spisestue i børneværelset. Det var nu også en rigtig fin løsning, synes jeg. Jeg glæder mig til at få en spisestue igen, selvom vores lille spisekrog i køkkenet også er super hyggelig. Entréen er fordelingsgangen til alle andre værelser i lejligheden og det var derfor vigtigt for os, at den synede så rummelig og ryddelig som muligt, da man går igennem den mange gange i løbet af dagen. Derfor valgte vi at indrette den minimalistisk og lys uden alt for mange nips.

entre-inspiration

Vi valgte at indrette gangen med nogle simple skoreoler fra Ikea (læs mere om dem HER), lamper fra Le Broom, et stort spejl fra Hugau, et langt gulvtæppe i læder fra Au Maison og nogle minimalistiske plakater. For at skabe en rolig stemning har vi holdt stort set alle farver i hvid, sort og messing. Se med i min IG story i dag, hvis I vil se mere til det omtalte skab. God aften. :)

hugau-spejl