stribet-bluse@2x

– Striped shirt from Asos HERE (adlink) –

Billederne her er fra i dag, hvor jeg har min nye stribede bluse på fra Asos. Striber er en af de ting, som jeg aldrig tror, at jeg bliver træt af. Resten af outfittet får I på et senere tidspunkt. Man skulle ikke tro det, men billederne er faktisk taget på Østerbro. De kunne ellers lige så vel være fra en mark i Nordsjælland. :) Nu vil jeg smutte ud og købe de sidste julegaver med Christoffer. Kan I have en dejlig eftermiddag, allesammen! <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics from today where I am wearing my striped shirt from Asos. I’m a big fan of stripes and I never think, that I will get tired of wearing them. I’ll show you the rest of the outfit soon. :) Now I’ll go shopping with Christoffer to buy the last Christmas presents. Have a lovely afternoon, everyone! <3

modeblog