picnic

Hvis der er to begivenheder, jeg elsker, når det handler om mad, så er det morgenmad på sengen og skovtur. Lily ved også udmærket, hvad det handler om og er stor fan af begge koncepter. :) Vi har længe talt om at tage på en skovtur alle tre, da vi endnu har haft det til gode. Lily og jeg har været på skovtur alene og vi har også holdt det på stuegulvet mange gange, men i sidste uge gjorde vi alvor af en udendørs skovtur for hele vores lille familie.

skovtur-picnic

Vi linede op med tæppe og picnickurv i svigerforældrenes have. De har virkelig den hyggeligste have fyldt med blomster og store gamle træer – et perfekt spot til en skovtur eller “havetur” om man vil. :) Derudover var det lidt rart at være i nærheden af huset, da vejret har været så ustadigt den seneste tid.

avene-solcremeskovtur-danmark

Selvom vejret var en smule skiftende, havde vi alligevel smurt os ind i solcreme. Ofte synes jeg, at det kommer bag på én, hvor hurtigt man bliver solskoldet selv på dage, hvor det er overskyet. Avène havde forinden forsynet os med en god portion solcremer til både børn og voksne. Jeg har brugt flere af deres produkter i årevis, men solcremerne er nye for mig, så jeg havde glædet mig til at teste dem. Der er ret stor forskel på solcremer og det kan faktisk være svært at finde nogle ordentlige, synes jeg. Nu har vi også brugt dem nogle gange siden skovturen og jeg kan konstatere, at de alle er super nemme at smøre ud og trænger hurtigt ind uden at klistre. Specielt sprayflasken til børn med SPF50+ er helt genial – den har jeg faktisk også brugt til mig selv et par gange. Den er super nem at påføre, da den simpelthen bare sprøjtes ud. Desuden er jeg vild med det faktum, at Avène har udviklet deres solcremer med kun fire solfiltre, så de påvirker havmiljøet og koralrevene mindst muligt. Det kan I læse mere om HER, hvis det har interesse.

avene-spf-50

Mens jeg har været gravid, er mine pigmentforandringer også kun blevet endnu mere synlige, så jeg er enormt påpasselig med at huske at smøre mig ind. En ny favorit til ansigtet er denne “B-Protect” fra Avène. Det er en solcreme med SPF 50+, som også beskytter mod luftforurening. Derudover har den en funktion, som jeg aldrig har oplevet før… Den tilpasser sig nemlig ens hudtone, når man smører den ud i ansigtet – den blender ligesom ind uanset hudfarve, i takt med at man arbejder den ind i huden. Det er virkelig smart. Derudover er den super let at smøre ud og giver en pæn glød til huden. Jeg påfører den umiddelbart efter min dagcreme, inden jeg lægger makeup.

picnic-kurvblomsterbuket

Haps haps… Vores skovturskurv bestod af nybagt brød fra bageren, hummus, friske tomater, oliven, ost og vindruer. Nogen gange behøver det ikke at være så besværligt. :) Det var simpelthen så hyggeligt og jeg er ret sikker på, at det ikke bliver sidste gang i år. Næste gang har vi bare en lille mand med i vognen ved siden af… Åh, hvor jeg glæder mig. ♥