merrychristmas@2x

– Merry Christmas, everyone –

Glædelig jul til alle mine fantastiske læsere! :) Jeg håber, at I alle får en dejlig jul med jeres familie og venner. Jeg selv skal fejre juleaften hos min far og hans kæreste i Nordsjælland med min mor, min storebror og storesøster + påhæng og børn og deres mor (vi har ikke samme mor, som I nok kan regne ud). Og nå ja, så skal jeg også skal passe Christoffers lillebrors hund i aften. Haha… Det er noget af en konstellation! Men jeg er sikker på, at det bliver super hyggeligt. :) Kan I have en rigtig dejlig jul. <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Merry Christmas to all my amazing readers! I hope you’ll have a fantastic Christmas with all your loved ones. I’m gonna celebrate it with my family and a dog named Boogie that I’m dogsitting tonight, haha… Have a great evening, everyone. <3

modeblog