striktrøje-rullekrave@2xfeather-bag-black@2xvarm-strik@2xceline-audrey@2x

Adlinks: sweater/Asos HERE (similar HERE & HERE), bag/River Island HERE, jeans/Asos HERE, boots/Asos (similar HERE), sunglasses/Céline HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Lige nu sidder jeg i sofaen iført sweatpants og striktrøje. – I er sikkert mange i samme uniform som mig netop i dag. :) Vi spoler lige tilbage til et outfit fra engang i sidste uge, hvor jeg var iført et lidt mere “anstændigt” outfit i form af en ulden strik, skinny jeans og ankelstøvler. Jeg er vild med kombinationen af camel og denim – det er klassisk, men stadig up-to-date. Vi får gæster inden længe, så jeg må hellere hoppe ud af joggingtøjet og hive en kjole frem fra skabet. God aften, allesammen. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Right now I’m sitting in the couch in sweatpants and a jumper. I am sure that many of you guys are wearing the same uniform as me just today. :) Let’s take a look back at a more “decent” outfit from last week where I wore a fuzzy knit, skinny jeans and ankle boots. I love the combination of camel and denim – it is classic yet up-to-date combination. Have a great evening, everyone! <3

modeblog