sengegavl@2x– Considering to buy a headboard for our new apartment –

Jeg har allerede indrettet de fleste af rummene i vores nye lejlighed inde i hovedet (og på en yderst nørdet plantegning, haha). Lige i øjeblikket er det soveværelset der er i fokus og jeg går og overvejer, om vi skal anskaffe os en sengegavl. Jeg synes, at det kan se ret cool ud og give et anderledes udtryk i rummet. Jeg kan godt lide idéen om at bruge paller som sengegavle, men synes også, at de klassiske i velour (ala denne) er ret cool. Hvad synes I generelt om sengegavle? Go eller no-go?

Jeg beklager i øvrigt, at bloggen kører så utroligt langsomt i disse dage. Der er opstået nogle tekniske problemer, som Spotlife arbejder på højtryk for at få løst. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Have have already decorated most of the new apartment in my mind (and on a nerdy drawing in illustrator,  haha). At the moment, the bedroom is in focus and for this, I’m considering to get a headboard for the bed. I think it can look pretty cool and give the room a different expression! I’m especially fond of the idea of using pallets as a headboard, but I also like the more classy ones in velour (like this one). What do you guys think of headboards in generel? Go or no-go?

Btw – I’m sorry that the blog is running so slow these days. There are some technical issues which Spotlife is working really hard to fix. :)