modebøger@2x1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg har en ting for pæne “coffee table” bøger. Nogle af dem kigger jeg jævnligt i, mens andre aldrig er blevet åbnet. Det lyder måske skørt, men jeg synes, at de er ret dekorative i sig selv. :) Jeg får ofte spørgsmål omkring, hvor de er købt henne, når de af og til sniger sig med på et billede på bloggen eller Instagram. Dertil kan jeg svare, at de fleste er købt på Amazon. Det eneste man skal være opmærksom på er, om bøgerne bliver sendt fra et land inden for Europa, hvis man vil undgå at betale told. Bare et lille tirsdagstip. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I have a thing for pretty coffee table books. Some of them I look through on a regular basis, while others have never been opened. It may sound crazy, but I think they are quite decorative in them selves. I receive a lot of comments on where I have bought them, when I show them on the blog. Most of them is bought on Amazon. You have to make sure that they are shipped from a country within Europe (if you live in Europe) to avoid customs. Just a small Tuesday tip. <3

modeblog