celine-joan-didion@2x

For et par måneder siden begyndte jeg at modtage kommentarer fra en læser der i kommentarfeltet kalder sig “Accidental Icon“. Jeg blev nysgerrig og fik hurtigt klikket mig ind på hendes blog. Og hvor er jeg dog glad for, at jeg gjorde det, for jeg har fulgt hende trofast lige siden. Kvinden bag hedder Lyn, er amerikaner og bor i New York.

……

A few months ago I started receiving comments from a reader who named herself “Accidental Icon“. I got curious and quickly paid her blog a visit. And I am very happy, that I stopped by, as Lyn, who runs the blog, is a true style icon and I have been following her blog ever since. 

accidental-icon-lyn-slater@2x
Lyn har altid gået op i mode, men aldrig arbejdet inden for branchen. Hun skriver selv på sin blog: “Somehow, accidentally, while living my ordinary life, people seem to think I am a fashion icon. Unlike other professors whose students ask them to post lecture notes, my students ask me to post the names of the stores where I shop“.

……

Lyn has always had an interest in fashion, but has never worked in the fashion industry. She writes on her blog: “Somehow, accidentally, while living my ordinary life, people seem to think I am a fashion icon. Unlike other professors whose students ask them to post lecture notes, my students ask me to post the names of the stores where I shop”.

accidentalicon@2x
Da Victoria’s Secret showet fandt sted udgav Lyn et indlæg med hendes fortolkning af “an angel”, hvor hun var iført en smuk hvid kappe fra Issey Miyake. I dette indlæg opfordrer hun samtidig sine læsere til at lade sig inspirere i stedet for at sammenligne sig med modellerne, hvilket jeg synes, at vi alle kan lære lidt af. :)

……

When the Victoria’s Secret show took place, Lyn published a blog post with her version of “an angel” wearing a stylish white blouse from Issey Miyake. In her blog post she encourages her readers to be inspired rather than comparing themselves to the beautiful models, which I think we all could learn a little from. :)

lyn-slater-joan-didion@2x
Lyn har kun blogget i 4 måneder og jeg er kæmpe fan! Er hun ikke cool? Hun minder mig om en yngre udgave af Joan Didion, som netop er blevet ansigt for Céline. De har samme cool attitude! Jeg er vild med det! :) I skulle tage at stoppe forbi hendes blog HER. Jeg synes, at det er utrolig inspirerende, at der også findes modebloggere i den aldersgruppe med så cool og unik en stil, som også unge piger kan lade sig inspirere af.

……

Lyn has only been blogging for 4 months and I’m a huge fan! Isn’t she cool? She reminds me of a younger version of Joan Didion, who is the new face of Céline. They have the same cool attitude. You should do yourself a favor and stop by her blog HERE. I find it fascinating that there are fashion bloggers in that age group who has a super inspiring style that also young girls can relate to.

modeblog1