walkin-closet@2xgarderobe-ikea-pax@2x
Endelig fik vi taget os sammen til at få købt nogle lamper til vores walk-in-closet! Det har ærligt talt været en smule svært at klæde sig på til byen efter mørkedets frembrud indtil nu med en blændende malerlampe lige i fjæset, haha! Vi har længe gået og overvejet, hvilke vi skulle købe, da de både skulle kunne lyse rummet op og samtidig være lidt pæne at kigge på. Vi talte lidt om nogle simple pærer ala disse og vi (læs: jeg) overvejede også at sætte en lysekrone op derinde… Men det endte altså med disse minimalistiske lamper fra Ikeas egen linje, som er tilpas diskrete og giver et yderst behageligt lys. Og så er de ikke i vejen, når man skal række efter ting på de øverste hylder. ;) Hvad synes I om resultatet? Se flere billeder af garderoben HER og HER.
line@2x
Finally we have got some lamps for our walk-in-closet! It has been very difficult to find out what to put on in the evening, if I were going out, when there was no light in there! Haha… It took us some time to figure out which lamps to buy, as we had considered different options, but we ended up buying these minimalistic lamps from Ikea. :) What do you think of them? Find more pics of our walk-in-closet HERE and HERE.

modeblog1