outfit@2xAdlinks: cape/Asos HERE, boots/Acne HERE, leather pants/Selected Femme HERE, necklace/Asos HERE, T-shirt/MbyM HERE, leather jacket/Mango HERE, bra/Calvin Klein HERE, bracelet/Jane Kønig HERE, bag/Saint Laurent HERE, perfume/Chloé HERE

Jeg ville ikke have noget i mod at hoppe i ovenstående outfit i dag. Nogen gange er sort, hvid og grå bare de eneste farver, der føles rigtigt. :) Jeg er lidt vild med kappen, da jeg kan se den for mig i mange forskellige sammenhænge – Overvejer at klikke den hjem. Tasken har stået øverst på ønskelisten meget længe! Hvilken taske går I og drømmer om i øjeblikket?

……………………………………………………………………………………………………………………………

I wouldn’t mind wearing this outfit today. Black, white and grey are sometimes the only colors that feels right. :) I’m quite fond of the cape and I’m considering to go for it. I’ve also been dreaming of the bag for a very long time. Which bag are you dreaming of at the moment?

modeblog1