DIY nail art@2x– Nude & gold. An easy way to spice up your everyday nails –

Da vi inden længe skal flytte, er jeg gået igang med den helt store oprydning. Lige nu er jeg ved at rydde ud i beautyprodukterne, hvilket godt kan tage sin tid, når man som jeg, er glad for sådan noget stads, haha! Jeg fandt pludselig ud af, hvor mange neglelakker jeg ejer! – Intet mindre end 57 styks. Holy moly! Jeg fandt et par glimmerlakker, som jeg aldrig rigtig har fået brugt, da jeg synes, at de kan se lidt voldsomme ud alene.

Her til eftermiddag prøvede jeg mig frem med blot at tilføje lidt glimmerlak på spidserne af neglene, hvis jeg synes fungerede rigtig godt. Jeg er stor fan af kombinationen af nude og guld, men det er i virkeligheden kun fantasien der sætter grænser. Jeg håber, at I kan lade jer inspirere af min lille guide. God aften, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………

As we’re soon moving out I have started to clear out my beauty products! I just realized that I have no less than 57 nail polishes. Holy moly! I found a couple of glitter nail polishes which I have never really been using, as I think they look a bit too flashy when wearing them alone.

This afternoon I tried to add the glitter nail polish on the tips of my nails and I actually think, that it looked quite good. I’m a big fan of the combination of nude and gold, but only your imagination sets the limit. I hope you like my little nail art guide. Have a lovely evening, girls!

modeblog1