Reklame links: kjole/Arket HER, sandaler/Lala Berlin HER (fine alternativer fra Teva/HER og Other Stories/HER), solbriller/Asos HER, taske/Chanel (budgetvenligt alternativ H&M/HER)

Godmorgen. <3 Har I sovet godt? For en gangs skyld føler jeg mig nogenlunde udhvilet på trods af, at jeg kun har sovet 5-6 timer, men denne gang uden opvågninger. Louis holder stadig fest om natten ganske ofte, så det føles som en vild luksus at få nogle timer i streg, gaab… :)

Nu er børnene sendt afsted i institution og dagen er skudt igang. I går efterspurgte jeg på Instagram story tips til gode secondhand butikker i og nær København. Tak for alle jeres anbefalinger. Jeg skal nemlig optage en vlog i dag, hvor jeg tager jer med på genbrugsjagt for at finde ting og sager, som jeg vil lave fine på symaskinen. Stay tuned. :)

Outfittet her er fra i går, hvor jeg var hoppet i ny maxikjole og flade sandaler. Jeg elsker virkelig printet og pasformen på denne kjole – den føles næsten som ikke at have tøj på, da den er så let og tynd i stoffet, men uden at være gennemsigtig. :) Den kan varmt anbefales, hvis I er på udkig efter en fin sommerkjole, som både kan bruges til hverdag og fest. Kan I have en rigtig dejlig dag.