sne-københavn@2xmorgenmad@2xbreakfast@2xsne-i-kbh@2xboyfriend@2xugg australia@2x

– This morning ♥ –

Jeg havde set på Instagram, at der var faldet sne i både Jylland og på Fyn, så jeg blev helt skuffet, da jeg rullede gardinet fra og der ingen sne var foran mit vindue. Mens vi sad og spiste morgenmad, begyndte det pludselig at sne helt vildt. Så fint! :) Det er nu hyggeligt, når man sidder indenfor og kigger ud. God dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

I had seen on Instagram, that it had been snowing in other parts of Denmark, so I was quite disappointed when I rolled up my curtains and there was no snow at all. When we were having breakfast this morning it suddenly started snowing. So beautiful! It’s quite cosy when you sit inside. Have a lovely day, girls!

modeblog1