indretning,-sofabord,-modeblog,-gulvtæppe,-brass,-lysekrone@2xAdlinks: 1. cabinet/HERE, 2. rug/HERE, 3. table/HERE, 4. table/HERE, 5. lamp/HERE, 6. box/HERE, 7. pillow/HERE, 8. chandelier/HERE

Jeg sad og surfede rundt hos Ellos her til aften og faldt over alle disse fine boligsager.  Jeg overvejer kraftigt at klikke både sofabordene og vitrineskabet hjem! :) Men måske er det en god idé lige at vente til vi er flyttet ind og faldet lidt på plads. Åh, har lyst til at købe det hele, haha! Hvad synes I om stilen her?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I stumbled upon all these nice interior items on Ellos this evening. I’m really considering to go for the two brass tables and the black cabinet. It would great in our new living room. But I think I have to wait to buy it, until we have moved in. I want it all, haha! :) What do you think of this interior style?

modeblog1