chanel-boy@2xdansk-modeblogger@2xdiesel-sweatshirt-leather@2xdiesel-sweater@2xAdlinks: sweatshirt/Diesel HERE, coat/Asos HERE, jeans/Fiveunits HERE, shoes/Asos HERE, bag/Chanel, watch/Certina

Jeg ved ikke, om det var min underbevidsthed der spillede mig et puds efter weekendens forfærdeligheder, da jeg i morges gik ud af døren iført sort fra top til tå… Det var ihvertfald et passende farvevalg uanset hvad. Vi skal dog huske, ikke at lade vores hverdag diktere af sådanne hændelser. Så kan man ikke bestille andet end at gå og være bange. Blot en lille reminder på en grå og blæsende mandag.

Jeg var i dag iført skinny jeans fra Fiveunits, favorit frakken fra Asos og ny sweatshirt fra Diesel. – Jeg er vild med læderdetaljerne på ærmerne, som giver den kant og gør den ekstra rå. Selvom jeg er fan af farver, så føler jeg mig altid godt tilpas i sort. Det kan de fleste danskere vist nikke genkendende til. :) God aften, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I don’t know if it was my subconscious that played me a trick after what happened in Copenhagen this weekend. In any case, I went out the door wearing black from head to toe… An appropriate choice of color no matter what. However, we must remember not to let our lives be dictated by such horrible incidents. Then you will be afraid for the rest of your life. Just a little reminder on a grey and windy Monday.

Today I was wearing skinny jeans from Fiveunits, my favorite coat from Asos and my new sweatshirt from Diesel. – I love the leather detailing on the sleeves, which adds some edge to it. Although I am a fan of colors, I always feel comfortable in black. Have a great evening, girls.

modeblog1