instagram@2x

– Follow me on Instagram HERE –

Her er lidt Instagram billeder fra de sidste par uger. Jeg elsker Instagram og måden hvorpå man hurtigt og nemt kan dele dagens små højdepunkter. Jeg synes dog, det er vigtigt at huske, at dette medie skal tages med et gran salt, da folk jo sjældent lægger billeder af morgenhår og makrelmadder op, selvom der også findes masser af dårlige hårdage og makrelmadder i de fleste menneskers liv (inklusiv mit eget), haha… I er mere end velkomne til at følge med HER, hvis det skulle have interesse. Hav en dejlig aften, piger. Jeg vil gå igang med malerarbejdet #neverendingstory

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are some Instagram pics from the last few weeks. I love Instagram and how it is used to capture the best or cutest moments of the day. However, I think it is important to remember that this media should be taken with a grain of salt, as people rarely post pictures of their messy morning hair and ugly everyday food, even though there are plenty of bad hair days and ugly food in most people’s lives (including my own), haha … You are more than welcome to follow HERE. Have a nice evening, girls. I will go on with painting our apartment #neverendingstory

modeblog1