modeblog-danmark@2xbalenciagaclutch@2xinwear ss15@2xAdlinks: waistcoat/Inwear HERE, pants/Vila HERE (loving THESE too), sneakers/Lacoste HERE, T-shirt/Zara (similar HERE), jewelry/Jane Kønig HERE, clutch/Balenciaga

Dagen i dag er gået med en masse arbejde og praktiske gøremål. Tiden er fløjet afsted! Som jeg nævnte kort HER, arbejder jeg i øjeblikket på et projekt, som tager meget af min tid ved siden af bloggen. Jeg glæder mig som et lille barn, til jeg kan afsløre lidt mere. :) Dagens outfit (i vores meget tomme lejlighed) var lidt mere løst og oversized, end hvad jeg ellers plejer at gå i. Forandring fryder – er det ikke det man siger. :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Time has passed by too quickly today. I have been working all day long and taken care of some practical doings as well. As I talked about earlier HERE, I am working currently working on a project that takes much of my time besides my blog. I’m really looking forward to share it with you guys! Today’s outfit was a little more loose and oversized, than what normally wear. Sometimes is good to get out of your comfort zone. :) 

modeblog1