slyngevugge

Hej med jer. <3 Håber I har haft en dejlig weekend? Lily har sovet hos mormor og Louis, Christoffer og jeg har derfor været alene hjemme hele dagen. Det er utroligt, så stille der pludselig bliver, når der ikke er en to-årig i huset og den mindste tager sig en lur… :) Aaah, det var faktisk helt dejligt med lidt fred og ro for en gangs skyld og lidt “mig tid”, haha…

walk-in-closet

Jeg brugte en stor del af tiden på at rydde op og rydde ud i min garderobe. Jeg skal lige finde ud af, hvor jeg skal sælge det tøj, som jeg har sorteret fra… Tictail findes nemlig ikke længere, men hvis I har en god idé, så byd endelig ind. :) Ellers kommer det med på loppemarked til sommer.

joggingbukser

Søndagsuniformen. :)

kunstigt-stearinlys

Vi har købt de fineste “snyde” stearinlys på batteri, som har været tændt hele søndagen… Min storesøster havde købt dem for nylig og jeg troede faktisk, at det var normale lys. De ligner helt utrolig godt den ægte vare. Man kan endda købe en fjernbetjening til dem, så man kan tænde og slukke alle på én gang. Så smart og praktisk med små børn – tænkte jeg ville give tippet videre. Vi har købt dem via Moods og jeg har set, at de også har dem hos Bahne. De hedder Uyuni. :) Dejlig aften til jer alle.