wooden-table@2xjunckers-drivtømmer-bejdse@2xbejdse-bord@2xhjemmelavet-træbord@2xråt-træbord@2x– In love with the new color of our homemade wooden table –

Som nogle af jer måske kan huske, byggede Christoffer og jeg et træbord tilbage i november (læs mere HER). Vi har længe gået og overvejet, hvordan det skulle behandles, da vi ikke var så glade for den gullige farve træet naturligt havde. Min veninde Birgitte har netop behandlet sit træbord med en grå drivtømmerbejdse og inspirerede os til at gøre det samme. Så i går eftermiddags bejdsede jeg vores træbord og se lige hvor fint det er blevet! :) Jeg elsker den kolde grålige nuance, det nu har fået, som passer godt ind i de lyse farver i lejligheden. Bordet skal stå ude i køkkenet, men lige pt er det fyldt op med flyttekasser, så vi har midlertidigt installeret det i stuen. Hvad synes I om resultatet? :)

Bordbukkene er i øvrigt fra Ikea/HER, gulvtæppet fra Ellos/HER (adlink) og stolene er udlånt af Fritz Hansen.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

As some of you may remember, Christoffer and I built a wooden table back in November (read more HERE). We have long been considering, how we wanted it stained, as we didn’t really like the naturally yellow color of the wood. My friend Birgitte has just stained her wooden table with a gray driftwood stain and inspired me to do the same. So I spend yesterday afternoon I stained our homemade wooden table. I love the cold grayish colour, which fits perfectly into the bright colors in our apartment. The table is going to be placed in the kitchen, but it’s currently stocked up with moving boxes, so we have temporarily installed the table in our living room. What do you think about the result? :)