diy-nailart-water-transfer-stickers@2x– My latest nail design with water transfer stickers –

Jeg bestilte for nylig en masse negle-gear hjem fra Ebay, for at have lidt at eksperimentere med. I går afprøvede jeg nogle såkaldte “water transfer stickers”. De var super nemme at bruge og fungerer præcis som de tatoveringer man havde, da man var lille. Man klipper dem simpelthen bare ud, putter dem i vand i 30 sekunder og overfører dem så til neglene. Super smart! :) Til sidst skal man slutte af med en topcoat, så de ikke løsner sig. I kan finde dem på Ebay HER, hvor de kommer i en pakke med både sorte og hvide. Jeg tænker, at det kunne være rigtig fint til sommer med en svag lyserød neglelak tilsat hvid “nail sticker”. I kan finde flere negleguides HER og HER.

I skulle også tage at smutte forbi Emily Salomon og Youblush, som også netop har lagt lækker negleinspiration på deres blogs. ♥

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I recently ordered a lot of nail stickers from Ebay, as I love to be creative with my nails. Yesterday I tested some “water transfer stickers”. They were super easy to apply and works exactly like the tattoos you had when you were a kid. You simply just cut them out, put them into water for 30 seconds and transfer them to your nail. Finally, you have to finish off with a top coat, so the stickers will remain secure. You can find them on Ebay HERE in both black and white. I think it would look super cute for Summer with a nude nail polish and a white nail sticker. Find more nail tutorials HERE and HERE.

Go to Emily Salomon and Youblush for more nail inspiration. ♥

beautiful-lace-nail-design@2x