loreal-elvital-dry-shampooloreal-elvitalloreal-elvital-extraordinary-claydry-shampooloreal-clay

SPONSORERET AF L’ORÉAL PARIS

Jeg forsøger at passe ekstra godt på mit hår, da jeg synes, det er blevet lidt tyndere det seneste års tid. Jeg har stadig forholdsvist tykt hår, så jeg ved godt, at jeg ikke skal beklage mig, men det er ikke en rar følelse at kunne tømme en hårbørste flere gange dagligt. Foruden at tage kosttilskud, prøver jeg desuden at føntørre, glatte og ikke mindst at vaske det mindre.

Det kan være lidt svært at vænne sig til kun at vaske hår et par gange om ugen, når man har været vant til at vaske hår hver eneste dag. Ikke desto mindre er L’Oréal Paris netop udkommet med en ny lancering af deres Elvital serie, som kan være behjælpelig til formålet. Den hedder ”Extraordinary Clay” og består af en shampoo, en balsam og en tørshampoo. Det nytænkende ved denne serie er, at den som navnet antyder, indeholder tre forskellige former for ler, som gør at håret bliver renset helt i dybden. Dette betyder, at man ikke behøver at vaske hår så ofte, da det holder sig friskt i længere tid. Faktisk kan man i gennemsnit nøjes med at vaske det hver tredje dag for at være helt præcis.

Jeg har både shampoo og balsam med til Bali og jeg har indtil nu brugt dem hver tredje dag som anbefalet. Jeg føler, at mit hår begge gange er blevet renset grundigt igennem og det har holdt sig pænt mellem hver hårvask. Jeg skal dog ikke kunne sige, om saltvandet også har spillet en rolle, men jeg er ihvertfald super positiv over produkterne. Mit hår kruser desuden mindre, end det plejer og føles meget blødt. Alle tre produkter har en svag duft af blomster og så er de uden silikone.

Det gør det en del nemmere at passe på sin manke og vaske hår lidt mindre regelmæssigt, hvis man samtidig ikke behøver gå rundt med fedtet hår. :) Heldigvis synes jeg så småt, at mit hår er begyndt at blive tykkere og jeg kan se, at der er mange små nye hår, der er ved at vokse ud. Blot et lille tip hvis I også forsøger at skære ned på hårvasken. Hvor ofte vasker I egentlig hår? Det kunne være lidt sjovt at høre.

blog, københavn, high-streetI try to take extra good care of my hair as I think it’s become a bit thinner over the past year. I still have relatively thick hair, so I know that I should not complain, but it’s not a nice feeling to be able to empty a hairbrush several times daily. I’m eating dietary supplements and I also try to blow dry, straigthen and to wash it less than normally.

It can be a little hard to get used to washing your hair only a few times a week when you normally washing it every single day. Nevertheless, L’Oréal Paris has just released a new version of their Elvital series which can be helpful for eaxctely this purpose. It’s called “Extraordinary Clay” and consists of a shampoo, a conditioner and a dry shampoo. The innovative part in this series is that it, as the name suggests, contains three different types of clay which clean your hair in depth. This means that there is no need to wash your hair as often, as it stays fresh for a longer periode of time. In fact, it should not be neccessary to wash it more than every third day to be exact.

I have brought both the shampoo and the conditioner with me to Bali and I have until now used them every third day as recommended. I feel that my hair both times has been cleaned thoroughly and it has looked nice all three days between the hairwashes. However, I can not say whether the salt water also played a role, but I certainly am super positive about these new products. My hair also feels more soft and less frizzy than normally. All three products have a lovely smell of flowers and are without silicone.

It makes it much easier to take care of your hair and wash it a little less, if you do not need to walk around with greasy hair. :) Fortunately, I think that my hair has started to thicken and I can see that there are many small new hair strands growing out. Just a little tip if you are also trying to cut down on your hair washes. How often do you wash your hair? It could be a little funny to hear that. :)