hvide-jeans-fra-Fiveunits@2xAdlinks: coat/Asos HERE, sweater/Dansk (similar HERE), jeans/Fiveunits HERE, boots/Isabel Marant HERE, jewelry/Jane Kønig HERE, bag/Céline

Efter en lang periode i sort hoppede jeg forleden i et outfit kun bestående af lyse nuancer. Solen skinnede og indbød til at skifte den tunge, sorte vinterfrakke ud med noget mere forårsagtigt. ;) Og det føltes godt. – Selvom jeg nu også er glad for sort.

I aften tager Christoffer og jeg til Paris og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg glæder mig til at komme lidt væk fra byggerodet, spise falafler i Marais, som nogle af jer så fint foreslog, sove i en ordentlig seng (jep, vi sover stadig på topmadrassen i stuen #avminryg), sidde på en bænk og kigge på mennesker, stikke næsen forbi en Chanel-butik eller to og i det hele taget bare gå på opdagelse i de parisiske gader hånd i hånd med C. ♥ Det bliver hyggeligt. I øvrigt – mange tak for alle jeres gode tips til Paris forleden. De vil blive brugt flittigt.

………………………….

I’ve been wearing dark colors for a long time, but the other day I put on an outfit consisting of bright tones only. The sun was shining and invited me to wear a more Spring-appropriate look. And it felt good. ;) This evening Christoffer and I are going to Paris and I can’t wait. I am looking forward to take a break from our messy renovation project, eat falafels in the Marais district, sleep in a nice bed (yep, we are still sleeping on a top mattress in our living room), sit on a bench and look at people passing by, stop by a Chanel boutique or two and in general just explore the Parisian streets hand in hand with C. ♥ So cozy. Btw – thanks for all your tips for Paris the other day. 

jane-koenig@2xmarmorkirken@2xhullede-jeansoutfit2@2xisabel-marant-bobby@2xhvide-jeans-5-units@2x

modeblog1