sweatshirt@2xmorgenmad-paris@2xparis-marais-hotel@2x– Just arrived in Paris –

Godmorgen piger! Så er Christoffer og jeg ankommet til Paris. Vi bor på det hyggeligste lille hotel i Marais, Hotel Emile, som en sød læser anbefalede os. :) Værelset er meget småt og sengen kort, men det er virkelig hyggeligt og gennemført med metrofliser og fine mønstrede tapeter. Om lidt vil vi hoppe i tøjet og smutte ud og opleve Paris. Husk at følge med på Instagram @passionsforfashion. ;) God dag, allesammen!

……………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! Christoffer and I have arrived to Paris. We live in a very cozy little hotel, Hotel Emile, which one of you guys recommended to us. :) Out room is tiny, but very stylish and with a great view. Now will get dressed and head out to explore the beautiful city. Don’t forget to follow me on Instagram as well @passionsforfashion. ;) Have a great day, everyone!

modeblog1