camilla-nørgaard-dam-garderobe@2x

Jeg har været på besøg hos Camilla Nørgaard Dam – chefdesigneren bag det succesrige jeans brand, Fiveunits. Jeg kender faktisk Camilla tilbage fra gymnasiet, hvor vi havde design sammen. Hun var også dengang meget kreativ og det har været sjovt at følge hendes udvikling fra sidelinjen. Camilla er virkelig en yderst inspirerende pige – både som person og i sit arbejde hos Fiveunits, hvor hun hele tiden kommer op med nye idéer til lækre jeans.

Jeg har fået lov til at tage et kig ind i hendes misundelsesværdige garderobe. Camilla har jeans og bukser i alle afskygninger og til enhver lejlighed. Hun har formået at opbygge den perfekte garderobe omkring sine jeans i form af cool læderjakker, fede skjorter og lækre støvler. På den måde kan hun hurtigt dresse et outfit op eller ned. Desuden er hun god til at spice et basisoutfit op med en lækker taske eller et flot ur, som lige sætter prikken over i’et.

jeans-fiveunits@2xcomme-des-garconnes-t-shirt@2xbalenciaga-bag@2xenvii-cardigan@2xphilip-lim-jakke@2xYndlingsjakken fra Phillip Lim.isabel-marant-striktrøje@2xPrintet top fra Anne Sofie Madsen, silkeskjorte fra Day Birger et Mikkelsen og strik fra Isabel Marant.toga-pulla@2xCamillas seneste skokøb -Et par rå støvler fra Toga Pulla.ravn-pels@2xPels fra Ravn og blondetop fra Karen Millen.rolex-ur@2xfiveunits@2xlæderjakke@2xlejlighed-vesterbro@2xCamilla bor med sin kæreste på Vesterbro i den hyggeligste lejlighed med rå bjælker og murstensvæg. camilla-dam@2x

Camilla er en af de piger, som jeg ikke ville have noget i mod at bytte garderobe med. :) Jeg håber, I kunne lade jer inspirere af hendes lækre stil. Se flere garderobebesøg HER, HER og HER.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I visited Camilla Nørgaard Dam the other day to take a look at her amazing wardrobe. Camilla is Head of Design at the Danish jeans brand Fiveunits. She’s a very inspiring girl – both as a person and in her work with Fiveunits where she is constantly coming up with new ideas for cool and innovative jeans.

Camilla has jeans and trousers for any occasion and she has managed to build up the perfect wardrobe around her jeans consisting of cool leather jackets, great shirts and delicious boots. The perfect basic wardrobe – easy to dress up or down depending on the occasion. Hope you find it as inspiring as I do. See more wardrobe visits HEREHERE and HERE.

modeblog1