paris-hotel-marais@2xcroissant@2xparis-hotel-marais-@2x– Lovely morning i Paris –

Jeg kunne godt vænne mig til at vågne op i Paris. ♥ Her er simpelthen så smukt! Jeg er virkelig glad for, at vi valgte at bo i Marais, da det klart er den hyggeligste del af Paris. I dag lover de solskin, så vi har planlagt at skulle rundt og opleve byen, se Eiffeltårnet, spise en kage eller to og generelt bare hygge os. Hav en skøn dag, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I could definitely get used to waking up in Paris. ♥ This city is breathtakingly beautiful. I’m happy that we chose a hotel i the Marais district – it’s such a charming part of the city. Today the sun is up, so we have planned to go explore the city, stop by The Eiffel Tour and eat a cake or two. Have a great day, girls.

modeblog1