chanel-bag-paris@2xchanel-jersey-bag@2x– Oops. I bought a little something in Chanel –

Paris er virkelig en dejlig by og hold nu op hvor er der mange lækre butikker og fristelser på hvert eneste gadehjørne. Chanel er ingen undtagelse, og det bliver kun endnu mere fristende, når butikken ikke findes i Danmark. Så hvad gør man, når den søde ekspedient i butikken siger, at de kun har én tilbage af netop den taske, man har kigget på så længe? Der var simpelthen ikke andet at gøre end at slå til… Upsi! Kan I gætte hvad der gemmer sig i kassen? Jeg kan afsløre så meget, at min BOY har fået sig en sød lillesøster. :)

……………………………………………………………………………………………………………………

Paris is such a lovely city – and there are so many nice stores and temptations on every street corner. The Chanel store is no exception and it gets even more tempting, when the store are nowhere to find i Denmark. So what to do when the sweet shop assistant tells you, that there is only on left of exactly that bag, that you have been looking for so long? There were simply nothing else to do than buy it… Oops. Can you guess what hides in this beautiful box? I can reveal that my BOY has got a cute little sister. 

modeblog1