red-chanel-bag@2xchanel-jersey-bag@2x – This little red beauty was hiding inside the box –

Så er vi kommet hjem igen efter en helt fantastisk ferie i Paris. Det har virkelig været nogle skønne dage og jeg havde næsten glemt, hvor dejlig den by er. Helt magisk. :) Jeg har samlet en masse billeder fra turen, som jeg vil prøve at bikse sammen i en lille guide. Men først er det vist blevet tid til at vise jer, hvad der gemte sig i den lille æske forleden. Selvom både en Chanel 2.55 og en Boy i velour var gode bud, var det denne røde sag, der kom med mig hjem. :) Jeg havde længe gået og kigget efter en rød taske og da Chanel lancerede denne for nogle måneder siden, var jeg helt solgt. Jeg elsker kombinationen af den klassiske model i quilt og det røde jersey, som giver den et sporty og anderledes touch. :) Jeg er sikker på, at vi nok skal blive fine venner.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now we’re back home after a wonderful trip to Paris. I had almost forgot, how charming that city is. Almost magical! :) I have taken a lot of pics, which I will try to incorporate in a small city guide, but first I think it’s about time, to show you what was hiding inside the box the other day. Although both a Chanel 2.55 and a velvet Boy bag were good guesses, it was this red beauty that came home with me. :) I have long been looking for a red bag and when Chanel launched this one a few months ago, it was love at first sight. I really like the combination of the classical quilt and the red jersey, which gives it a sporty touch. :) I’m sure that we’ll become very good friends.

modeblog1