negle-inspiration-nailart@2x– My latest nail design –

Så er det blevet torsdag og endnu engang tid til en lille negleguide. :) Denne gang har jeg eksperimenteret med negletape, som kan bruges til mange forskellige ting. Man kan både bruge det til at dekorere neglene, som jeg gjorde tidligere HER, men også til at ramme neglene ind og lave mønstre. Negletapen er købt på Ebay og I kan finde link til det i DETTE indlæg. Jeg håber, at I kan lade jer inspirere af min lille guide. God dag, piger.

P.S. kig også forbi Emily Salomon og Youblush, som også netop har lagt lækker negleinspiration på deres blogs. ♥

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Now it’s Thursday and once again time for a nail tutorial. :) This time I have made a little experiment with nail tape, which can be used for many different things. You can both use it to decorate your nails, as I did previously HERE, but also to frame in your nails and make cool patterns. The tape is bought on Ebay and you can find a link to it in THIS post. I hope you like my little guide. Have a great day, girls.

P.S. you should also stop by Emily Salomon and Youblush who have also made some lovely nail tutorials today. ♥

modeblog1