Et af de samarbejder jeg er allermest stolt af i år, er mit ambassadørskab med Eau Thermale Avène. Jeg har brugt flere af deres produkter i årevis og elsker virkelig det franske apotekermærke. For nogle uger siden afholdt jeg et event sammen med Avène for at fejre deres Hydrance serie.

duffy-boats

Vi havde inviteret en flok skønne damer og startede dagen ud med en sejltur gennem København i de mest nuttede små både. Vejret var med os og det gjorde kun sejlturen endnu dejligere.

baadturduffyboats

Ej, men se lige… Er de ikke fine? Hvor kunne det også være hyggeligt at leje sådan én, hvis man skulle holde noget tøsekomsammen en dag for at gøre det lidt anderledes.

sejltur

Jeg var hoppet i et matchende mørkeblåt sæt med blomsterprint fra Day Birger et Mikkelsen.

influencers

Vi blev sat af ved Nordhavn i det fine solskinsvejr.

the-silo

Vi havde nemlig planlagt en frokost i Restaurant The Silo med havudsigt og udsyn over hele byen. Det er simpelthen sådan et smukt sted.

a-table-story

A Table Stories havde sørget for opdækningen i Avènes egne farver.

hydrance

Nogle af mine nye favoritter.

familie

Min søde mor var også med og passede på lillebror. <3 Hans allerførste event.

avene-event

På trods af at jeg har blogget i over 10 år, har jeg faktisk aldrig før været vært for et event som dette. Jeg var derfor lidt spændt, men det gik så fint og var simpelthen sådan en hyggelig dag. Det var ikke helt tilfældigt, at vi både skulle sejle derhen, spise frokost med havudsigt og der desuden var blå blomster i buketterne på bordene. Det hele handlede nemlig om vand. Som navnet antyder, består Hydrance serien nemlig af en række produkter, som giver masser af fugt til huden.

avene-hydrance

{ Nye favoritter }

Den største af deres lanceringer i år er Hydrance Aqua Gel. Man kan godt kalde det for et multifunktionsprodukt, da det er en ansigtscreme, der både kan bruges morgen og aften og endda i øjenområdet. Perfekt når man ikke har så meget tid på badeværelset. Man kan også påføre et tykkere lag og bruge den som en maske natten over. Det er virkelig blevet en af mine nye favoritter. Den har en gelé-agtig konsistens, som trænger hurtigt ind og er en super god base, inden man lægger makeup, da den ligesom gør huden godt fugtmættet og ensartet. Jeg er virkelig blevet fan af den og har snart tømt den første krukke. :)

To andre nyheder er Hydrance BB og Hydrance UV. Hydrance BB er en dagcreme med SPF30, som har en smule farve i sig og beskytter samtidig mod solen og forurening. Den er virkelig nem at smøre ud, giver et meget naturligt udtryk og dækker urenheder på en meget mild måde. Jeg har den i “Light“, men den findes også i en “Rich” version. Det er virkelig en god BB creme, synes jeg.

Hydrance UV findes også i både en “Light” og en “Rich” udgave. Jeg bruger “Rich” udgaven og den er super effektiv, når min hud trænger til ekstra fugt. Jeg forestiller mig, at den også bliver rigtig god her i de kølige efterårsmåneder. Det er også en dagcreme med SPF30, men uden farve og konsistensen er mere som det man forbinder med en regulær hvid dagcreme. Super lækker.

4l3a1013

KOM MED TIL LÆSEREVENT: I samarbejde med Eau Thermale Avène har jeg fået lov til at holde et læserevent d. 10. oktober og du kan komme med. :) Det foregår på det nye Strøget Apotek kl. 20, hvor der vil være en lækker goodiebag, 20% rabat på alle Avène produkter, man kan få en personlig konsultation med nogle af Eau Thermale Avènes eksperter, som kan rådgive om hudpleje og der vil desuden være lidt godt til maven og ganen.

Jeg må invitere 10 læsere, som hver især må tage en gæst med. De heldige bliver udvalgt blandt lodtrækning, når I tilmelder jer HER. Tilmeldingsfristen er d. 7. oktober. Jeg håber, I har lyst til at komme og jeg glæder mig sådan til at hilse på nogle af jer.

P.S. Det er ikke et krav for deltagelse, men jeg kunne godt tænke mig at høre, om I selv bruger nogle af Avènes produkter eller kender til dem? :)