boozt-rabatkode@2xAdlinks: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE

Jeg har et godt lille søndagstip til de af jer, der godt kunne tænke sig at forny forårsgarderoben en smule. Netop i dag kan I nemlig spare 15% på næsten alt hos Boozt (inklusiv udsalgsvarer). De eneste mærker rabatten ikke er gældende på er: Hugo Boss, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Ecco, Day Birger et Mikkelsen, 2nd Day, Molo, Hummel og Billi Bi. Rabatkoden er “SUNDAY15” og indtastes ved checkout. Ovenfor er nogle af mine favoritter. :) Happy shopping!

……………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have a little Sunday tip for those of you who would like to update your Spring wardrobe. Today you can save 15% on almost everything from Boozt (including sale items), except from the following brands: Hugo Boss, Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, By Malene Birger, Ecco, Day Birger et Mikkelsen, 2nd Day, Molo, Hummel and Billi Bi. The discount code is “SUNDAY15“. Above are some of my favorites. :) Happy shopping!

modeblog1