nail-art-diy@2x– DIY: textured nails –

Så er det blevet torsdag og tid til en gang torsdagsnegle. Denne gang har jeg eksperimenteret lidt mere med strukturer og skabt et sjovt ternet mønster ved at bruge negletape og neglelak i flere lag. Det er meget simpelt at lave – det kræver bare en lille portion tålmodighed, at få tapen til at sidde rigtigt. :) Håber I kan lade jer inspirere. I kan finde link til tapen i DETTE indlæg. Find flere negle guides HER, HER og HER. Kig også forbi Emily og Sara og se, hvad de har på neglene i dag. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I have done a little experiment with nail tape this morning and created a checkered pattern. It’s very simple to make – it only requires a little patience. :) I hope you can use it for inspiration for your future nail experiments. :) The tape is bought on Ebay and you can find link to it in THIS post. Find previous nail tutorials HERE, HERE & HERERemember to stop by Emily and Sara for more nail inspiration. :)

modeblog1