hverdagsfrisure

Som nogle af jer måske har set på Instagram, satte jeg i morges hår på en god veninde, som skulle til bryllup. Da vi gennemgik, hvordan håret skulle sidde, bladrede jeg nogle gamle frisurer igennem. Jeg faldt bl.a. over denne guide til naturlige bølger i håret, som jeg viste jer for et par år siden. Det er faktisk utrolig simpelt at lave – det eneste man behøver er en saltvandsspray, en hårbørste, en føntørrer og en hårelastik. Og bedst af alt så tager det ikke mere end 5-10 minutter. :) Det er en perfekt frisure til de dage, hvor håret klasker sammen og hvor ingenting fungerer.

En generel regel når man skal sætte hår er, at det helst ikke skal være helt nyvasket. Så er det nemlig nemmere at sætte. Jeg har også lavet en video, hvor jeg viser, hvordan frisuren sættes. Se den HER. Find i øvrigt flere lækre hårguides HER, HER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve showed you this hairstyle before, but I thought you might could use some inspiration for your weekend hairdos. It’s actually quite simple to make – all you need is a salt water spray, a hairbrush, a hairdryer and a hairband. A fairly easy and simple everyday yet festive hairstyle. :) It takes no more than 5-10 minutes to make. Feel free to ask if there is anything I need to elaborate on. What do you think of it? I have made a video tutorial as well which you can find HERE. Find more cute hairstyles HERE, HERE and HERE.