modeblog@2x– My latest outfits – 

Her er et lille overblik over mine seneste outfits. Det er vist ret tydeligt at se, hvilke jeans og støvler jeg har favoriseret de sidste par uger, haha! Det er dog to forskellige par jeans, vil jeg lige sige til mit forsvar. ;) Har I et favorit look denne gang? Personligt kan jeg bedst lide dette look, men dette outfit er også en sikker vinder, hver gang jeg har tøjkrise.

……………………………………………………………………………………………………………..

Here’s a small overview of my latest outfits. I think it’s pretty clear to see which jeans and boots I have preferred to wear the last couple of weeks, haha! It is two different pairs of jeans though. ;) Do you have a favorite look this time? Personally I like this look the best, but this look saves me every time I don’t know what to wear. 

modeblog1