frisør-x-tend@2xgod-frisør-københavn@2x

Jeg prøver at få min naturlige hårfarve tilbage, så jeg havde indtil i går ikke fået gjort noget ved mit hår siden november sidste år. Hverken farve eller klip og specielt sidstnævnte bar mit hår virkelig præg af, inden jeg satte mig i stolen hos Frisør X-Tend Hair. Som I kan se, blev der klippet et stort stykke af og selvom jeg var glad for mit efterhånden temmelig lange hår, så er det rart at det nu føles tykkere og meget sundere. Det trængte det virkelig til!

Jeg er blevet klippet hos Frisør X-tend Hair flere gange før og været meget tilfreds med resultatet. Det var dog første gang, jeg blev klippet af deres frisør Esha, men han var virkelig dygtig og lyttede meget til, hvad jeg gerne ville have lavet. Varme anbefalinger herfra. Han rådede mig til at blive klippet hver 4. måned, hvis jeg ville holde de sunde spidser ved lige, så det vil jeg prøve at gøre. ;) Hvor ofte bliver I klippet?

……………………………………………………………………………………………………………………………………

I try to get my natural hair color back, so I have not got anything done with my hair since November. Neither haircolor nor haircut, so my hair really needed some love, haha! It was so dry and I couldn’t tangle my hair because it was so matted. So I booked an appointment with X-Tend Hair yesterday and now my hair looks so much healthier.

I have had my hair cut at X-Tend Hair several times before and I’ve always been very happy with the result. It was the first time my hair was cut by their hairdresser Esha, but he was really skilled and listened to what I would like to have done. He advised me to have my hair cut every 4. month. How often do you cut your hair?

Klipningen er sponsoreret af Frisør X-Tend Hair.

modeblog1