scandinavian-living@2x– I wouldn’t mind an apartment like this –

Jeg er i øjeblikket meget inspireret af den minimalistiske, skandinaviske boligstil fyldt med rolige farver og bløde materialer med et råt touch i form af læderdetaljer, jernvinduer og tunge gardiner. Vi har faktisk netop bestilt et jernvindue på mål hos Klassiske Vinduer, som ankommer om 2-3 ugers tid. Det skal op mellem walk-in-closet og soveværelse, hvor vi bygger en skillevæg. Se flere billeder fra vores nye lejlighed HER, HER og HER. God lørdag, piger.
line@2x
At the moment I’m very inspired by the Scandinavian, minimalistic interior style including calm colors and soft materials with a raw touch in the form of leather details, iron windows and heavy curtains. We actually just ordered an iron window which will arrive in 2-3 weeks. It’s going to be placed between our walk-in closet and bedroom, where we will build a partition wall. See more pictures from our new apartment HEREHERE and HERE. Have a great Saturday, girls.

Photo credit: Pinterest

modeblog1