velour-puder@2xsofa-indretning-modeblog-@2xsofapude@2x– Love our new cushions –

Velour og hør er to materialer, som jeg næsten ikke kan få nok af i øjeblikket, når det gælder boligindretning. Derfor vil jeg gerne slå et slag for vores nye fine sofapuder i netop disse materialer. Jeg var nu også ret glad for vores puder fra Marrakech, men forandring fryder, ikke sandt? ;) Disse er købt hos H&M Home og findes i et utal af farver – og så er priserne virkelig fornuftige. Hermed er tippet givet videre. God weekend, piger.
line@2x
Velour and linen are are two materials, that I can’t get enough of at the moment, when it comes to interior design. Therefore, I was pretty thrilled, when I found these lovely cushions in H&M Home the other day. They are available in lots of colours and the prices are very reasonable. I also really liked our cushions from Marrakech, but variety is the spice of life, right? ;) I wish you all a great weekend, girls!

modeblog1