råt-træbord@2xsengeramme2marrokansk-tæppe@2x1tøjstastiv-clothing-rack-tøjopbevaring@2x– Don’t wanna leave this little cozy apartment –

Nu er der under en uge, til vi får nøglerne til den nye lejlighed… – Det er vildt, synes jeg! Jeg glæder mig selvfølgelig, men samtidig er det vemodigt, at skulle af med vores dejlige lejlighed. Min første lejlighed. Det første sted jeg har boet alene. Det første sted jeg har boet med Christoffer. Det sted jeg boede, mens jeg færdiggjorde min udannelse. Det sted jeg boede, mens bloggen for alvor blomstrede op. Jeg kommer virkelig til at savne den og det slog mig pludselig her til eftermiddag. Jeg fik helt en klump i halsen. Alle hyggestunderne i det lille køkken. De skøre fester, hvor der blev danset i sofaen. Det dejlige, lyse soveværelse. Murstensvæggen som vi selv har lavet (DIY guide her). De søde naboer.

Det nye sted bliver helt sikkert mindst ligeså godt, hvis ikke bedre. Det er trods alt derfor vi flytter, haha.. Det er bare en lille smule vemodigt at vinke farvel til alle de gode minder. Er det helt skørt, at jeg har det sådan?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

We get the keys for our new apartment in less than a week. Isn’t that crazy? I’m really looking forward to move in, but on the other hand it’s kind of sad to leave our little, cozy apartment. My first very own apartment. The first place I’ve lived after moving from home. The first place I have lived with Christopher. It struck me this afternoon that I’m really going to miss it. And the sweet neighbors.

The new place is certainly going to be just as good if not even better. It is, after all, why we are moving out, haha… It’s just a little sad to say goodbye to all the good memories. Is it completely crazy to feel this way?

modeblog1