sengebord-væghængt-natbord-sidebord@2xsengebord-natbord-sidebord-bedside-table@2xnatbord-sengebord-sidebord-væghængt@2xvæghængt-sengebord-natbord-sidebord@2x– My latest DIY project: easy & cheap bedside table –

Jeg har været på udkig efter et par sengeborde, lige siden vi flyttede ind. Det har ikke været helt nemt at finde, da vores soveværelse blev forholdsvist lille, efter vi byggede et walk-in-closet i den ene halvdel. Desuden har vi en sengeramme med indbyggede bedrollers, så det ville være mest praktisk, at finde nogle væghængte sengeborde. Og der er ikke særlig meget at vælge imellem på markedet, skulle jeg hilse og sige. ;)

For et par uger siden, fandt min søster disse fine finérborde hos Trævarefabriernes Udsalg. Som I har set et glimt af HER & HER, så har hun altså styr på det med boligindretning, så hun fik hurtigt solgt mig idéen. Dog synes jeg ikke, at det lyse finér passede helt ind i vores soveværelse, så her i weekenden har jeg malet dem grå og lagt en marmorplade ovenpå fra H. Skjalm P., som lige præcis passede i størrelsen – hvor heldig har man lov at være?

Det er jo kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan lave med sådan nogle sengeborde. Min søster har planer om at spraymale en af skufferne kobberfarvet og man kan jo også pynte dem med noget fint tapet. Det bedste ved det hele er, at de kun koster 239 kr. stykket og så kan de rumme alle mulige dimser, som man ofte har liggende på sit natbord så som hårelastikker, opladere, en håndcreme, en bog, osv. ;) Se flere billeder fra vores soveværelse HER og HER. Hvad synes I om dem?
line@2x
I have been looking for some nice bedside tables since we moved in and it hasn’t been easy. With a little help from my sister, we have finally found some nice wooden ones and with a some grey painting and a marble top, they fit perfectly into our new bedroom, I think. :) It doesn’t take much to change the look of plywood furnitures. Hope you like the idea. :)