desenioben-ourainliving-room

Da Christoffer og jeg var i Marrakech, endte vi med at købe hele fem gulvtæpper med hjem. En anelse overdrevet? Måske. Vi lignede mildest talt to tungt lastede kameler, der var gået forkert, da vi meget besværet ankom i terminal 2 i Kastrup Lufthavn.

Jeg tror, mine arme blev fem cm længere på den tur, og de er lange i forvejen, men hvad gør man ikke for at få et par pæne og mega billige tæpper med hjem, som kan forvandle ens hjem til 1001 nats eventyr. Vi blev simpelthen grebet af stemningen og vores ubeslutsomhed løb af med os. Tragisk-komisk nok passede kun to af tæpperne ind i lejligheden. S-U-P-E-R. Hvor der handles, der spildes – er det ikke det, man siger. ;)

Heldigvis passede et af dem rigtig godt ind i vores spisestue. Et såkaldt Ben Ourain gulvtæppe. Jeg synes simpelthen, det er så fint og tilfører noget hygge til rummet. Desuden synes jeg, det sort/hvide mønster passer ret godt til de nye plakater.

Jeg elsker at tilføje ting i indretningen, som er købt i udlandet. Det giver kant og personlighed og vækker en hel masse minder. Sidst jeg var i Marrakech, købte jeg bl.a. DENNE lampe og puffen HER er købt i Istanbul. Har I også gjort nogle gode boligkup i udlandet? :) Eller slæbt jer selv halvt ihjel for ingen verdens nytte? Haha…

blog, københavn, high-street
When Christoffer and I were in Marrakech, we ended up buying five carpets. Maybe it was a bit exaggerated, but we simply could not decide. ;) Unfortunately, a few of them doesn’t fit into our apartment size wise, so we might have to sell them. One of the carpets that we have decided to keep is this one in our living room. I’m totally in love with it and I think it adds some coziness to the room. Moreover, I think the black/white pattern goes very well with our new posters. I really love to buy things for our home abroad. It gives som edge and personality and evokes a lot of memories. Last time I was in Marrakech, I bought THIS lamp and THIS pouffe I purchased in Istanbul. Have you also made some good interior bargains abroad? :)